Bosch Climate 9100i

Bosch Climate 9100i

Bosch Climate 6100i SET 65 HE

 

Nyhet!

Enkel og kraftfull. Bosch Climate 6100i passer i mindre hus, fritidshus, garasje eller lager. Vår minste luft/luft-varmepumpe i effekt, men allikevel kraftfull nok for å klare hele Norges strenge klima i alle årstider. Har enkle og smarte
funksjoner som kommer til nytte for å tilpasse inneklimaet, fjerne fukt eller dårlig lukt og funksjon for vedlikeholdsvarme når du er bortreist.

14000,00 kr
Tilgjengelig: På lager
Modell
Bosch Climate 6100i SET 65 HE

Opplev Bosch Premium-design i farge og form

Nytenkende funksjonell design ligger i våra grunnpilarer i Bosch. Vi lanserer derfor nå Climate-serien  som blir en del av din innredning. I Bosch premium høyglans får du en trendsikker varmepumpe i hvitt som passer inn i de fleste innredningsstiler.

Fleksibel plassering
Plasseringen av luftvarmepumpen er avgjørende for hvor effektivt den skal kunne varme opp din bolig. Den er samtidig en viktig del av innredningen. Det har vi tenkt på når vi utviklet vår nye climate-serie. Design i høyglans hvitt gjør luftvarmepumpen til en stilren innredningsdetalj.

Dens unike yttermål gjør dessuten at den kan plasseres nesten hvor som helst.- F.eks. over en døråpning for å gi luften fri passasje mellom ulike rom der den gir den beste luftspredingen. Har du allerede en luftvarmepumpe installert slipper du da også unødig arbeid ved installasjon, slik som ekstra kabelstrekk og nye borehull i veggene.

Utenfor huset plasseres varmepumpens andre enhet som også den har en gjennomtenkt design. Stilrent klassisk Bosch-språk passer utenfor de aller fleste bygg.

 

Produsent
Product Custom Text A++ 6.5KW SCOP 4,6
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Bosch Climate 6100i SET 65 HE
Produsent
Kjølekapasitet Nominell (min-maks) 2500 (600-3000) Watt